Usein Kysytyt Kysymykset

Miksi otatte kuljetusmaksua?
Joudumme perimään kuljetusmaksua, koska kuljetuksen kokonaisvaltaiset kustannukset ovat suuria. Auton käyttö vaatii huoltoa ja resursseja. Haluamme kuitenkin palvella asiakkaitamme mahdollisimman laajalle alueelle ja tuomme tilauksen ilmaiseksi, mikäli tilaat vähintään kaksi annosta alle 4km säteelle.

Saako teiltä lahjakortteja?
Kyllä saa. Voit ostaa lahjakortin haluamallesi summalle.

Mitkä maksuvälineet teillä käyvät?
Meillä käy käteinen, lounassetelit ja melkeinpä kaikki luottokortit (ei American Express).

Mistä hankitte elintarvikkeenne?
Kaikki ruoat mitä tarjoamme asiakkaille ovat itse tehtyjä. Valmistamme aivan kaiken taikinasta jogurttiin omassa ravintolassamme. Näin varmistamme, että ruoassamme on oma tavaramerkki ja se on aina tuoretta. Valmistuksessa käytetään vain kotimaisia elintarvikkeita ja tarkkailemme niiden laatua, jolloin varmistetaan että ne ovat aina ensiluokkaisia. Kebabissa käytetään naudanlihaa ja tällä hetkellä ostamme lihat Keskolta.

Onko teillä gluteenittomia tai laktoosittomia ruokia?
Kebabissa käytettävä liha on gluteenitonta sekä laktoositonta ja kebabkastikkeet ovat laktoosittomia. Pizzataikinasta emme valitettavasti tee gluteenitonta versioita koska kysyntä on hyvin pientä. Mikäli haluat varmimmin välttää laktoosia tai gluteenia niin tilaa ruokia, jotka eivät sisällä leipää tai jogurttia.