Tietoa meidän ravintolasta

Angelan perustaminen
Olemme Turkin Armenialainen suurperhe ja ostimme Angelan edelliseltä omistajalta vuonna 1997. Silloin ravintolamme sijaitsi Hallituskadulla entisen bussiaseman vieressä. Suosiomme kasvun myötä avasimme myös toisen ravintolan vuonna 2001, joka virallisesti kulkee nimellä Sasun Kebab-Pizzeria, mutta koska emme halunneet nimien hämäävän asiakkaita, annoimme ravintolalle lempinimen Angela 2.

Ajan myötä halusimme kokeilla toimintaa myös muualla suomessa ja avasimme ravintolan Kouvolassa vuonna 2008. Laajensimme osaamista myös À la carte puolelle. Voitte tarkastella Kouvolan yksikön sivuja täältä.

Vuonna 2010 jouduttiin sulkemaan Hallituskadun ravintola kauppakeskus Stellan tieltä. Yritimme hakea toimitilaa Stellasta, mutta valitettavasti emme saaneet paikkaa. Myöhemmin Anglea 1 avattiin jälleen Porrassalmenkadulla, mutta päätimme sulkea ravintolan toistaiseksi.


Asiakaslähtöisyys ja hyvinvointi Ymmärrämme, että asiakaspalvelu on yksi tärkeimmistä perustekijöistä ravintola-alalla ja pyrimme huomioimaan asiakkaiden tarpeet sekä toiveet mahdollisimman hyvin. Ysätävällinen henkilökunta yhdistettynä monen vuoden osaamiseen takaa sen, että asiakas viihtyy ravintolassamme ja saa parasta palvelua mitä pystymme tarjoamaan. Yritämme jatkuvasti kehittää itseämme palautteiden perusteella ja mukautua asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.


Ruoan valmistus ja sen alkuperä Kaikki ruoat mitä tarjoamme asiakkaille ovat itse tehtyjä. Valmistamme aivan kaiken taikinasta jogurttiin omassa ravintolassamme. Näin varmistamme, että ruoassamme on oma tavaramerkki ja se on aina tuoretta. Valmistuksessa käytetään vain kotimaisia elintarvikkeita ja tarkkailemme niiden laatua, jolloin varmistetaan että ne ovat aina ensiluokkaisia.

Valitettavasti myös meille tapahtuu virheitä ja näiden tapahtuessa yritämme hyvittää asiakkaille tilanteen mukaan sopivalla tavalla. Haluamme, että voit tulla huoleti meidän ravintolaamme ja nauttia mainiosta ruoasta hyvällä mielellä. Mikäli sinulla jäi kuitenkin jotakin kysyttävää, niin vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Voit ottaa yhteyttä palaute-lomakkeella yhteystiedot-sivulla tai soittaa meille suoraan mihin tahansa numeroon.

 

Ystävällisin terveisin
Angela Kebab-Pizzerian henkilökunta